Ακολουθώντας την παράδοση της οικογενείας Ρόζου, στις ελαιουργικές επιχειρήσεις, είμαστε η τέταρτη γενιά από το 1915 που συνεχίζουμε να επενδύουμε στον πράσινο χρυσό την πηγή ζωής του ανθρώπου, το ελαιόλαδο.
Με γνώμονα την επιστημονική κατάρτιση, την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, την εμπειρία και πάνω από όλα το μεράκι για το ελαιόλαδο, δημιουργήσαμε μία πρότυπη ελαιουργική μονάδα.
Φιλική ως προς το περιβάλλον και εφαρμόζοντας πιστά τις νέες περιβαλλοντικές οδηγίες που είναι η μη προσθήκη νερού και η εξαγωγή του ελαιοχυμού πραγματικά εν ψυχρώ (2 φάσεις), παράγουμε ένα μοναδικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο , διατηρώντας όχι μόνο όλα τα θρεπτικά του συστατικά αλλά τις βιταμίνες του, την γεύση και το άρωμα του.
Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω μας φέρνει πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας και για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει να τυποποιούμε – εμφιαλώνουμε το ελαιόλαδο μας κάτω από τα αυστηρά κριτήρια του ISO22000:2005 – HACCP.